TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini bukan hanya dapat menanggalkan tahi lalat yang timbul sahaja. Tetapi, ia juga dapat menanggalkan tahi lalat yang tidak timbul juga. Selain itu, Lotus Mole Cream ini bukan sahaja dapat menanggalkan tahi lalat sahaja, malahan ia juga dapatĀ  menanggalkan atau menghilangkan masalah seperti kutil, biji kolestrol, ketuat, […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream mampu untuk menghilangkan masalah yang dihadapi oleh anda seperti menanggalkan kutil, menanggalkan tahi lalat, menghilangkan biji kolestrol, menghilangkan ketuat , menghilangkan pundi minyak, dan juga dapat menghilangkan isi ataupun daging yang terlebih. “Alhamdulillah tahi lalat hidup saya berjaya dihilangkan. Thanks to organichana.” Dalam pemakaian Lotus Mole Cream […]

TESTIMONY MOIST LIPS SCRUB

  TESTIMONY MOIST LIPS SCRUB Moist Lips Scrub Organichana ini mampu menanggalkan kulit-kulit mati yang degil di sekitar bibir. Ia juga dapat membantu anda dalam mengatasi masalah bibir seperti bibir lebam atau kusam, bibir mengelupas atau luka, bibir berkedut, bibir yang mudah berdarah, bibir pucat,dan juga masalah bibir yang kering. “Nak cantik dan lembut, gunalah […]

TESTIMONY FACE OIL

    TESTIMONY FACE OIL Face Oil Organichana ini merupakan sejenis minyak muka yang berfungsi dalam melembabkan muka. Walaupun ia adalah minyak, ia tidak akan membuatkan kulit muka anda melekit. “Best lah dapat face oil, saya dah guna semalam. Sangat-sangat best. Jerawat kecut dah.” Face Oil ini juga dapat membantu anda dalam merawat masalah seperti […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini dirumus khas dengan bahan-bahan organik seperti Cinnamon Powder, Frankincense Essential Powder, Geranium Essential Oil, Vitamin E (Tocopheryl Acecate), dan juga Apple Cider. Krim ini mampu merawat masalah seperti dalam menghilangkan kutil, tahi lalat, biji kolestrol, ketuat, pundi minyak, dan juga isi atau daging terlebih. “Baru tertanggal. […]

TESTIMONY BONITA LIPTINT

  TESTIMONY BONITA LIPTINT Bonita Liptint ini adalah sejenis pemerah bibir dan juga pemerah pipi. Bonita Liptint ini diperbuat daripada Aloe Vera Gel, Organik Argan Oil, dan juga Vitamin E. “Saya nak repeat order for liptint.” Bonita Liptint tidak akan berasa panas apabila apply di bibir, ia juga tidak akan menghitamkan bibir anda dan menjadikan […]

TESTIMONY LIP BALM

  TESTIMONY LIP BALM Lip Balm yang dikeluarkan oleh Organichana ini 100% natural. Selain itu, di dalam Lip Balm ini terkandung SPF 15 ++ di dalamnya untuk protect bibir anda daripada sinaran UV dan juga bahan bahaya yang terkandung dalam lipstick yang dipakai. Lip Balm Homemade Organichana ini boleh merawat masalah bibir anda seperti bibir […]

TESTIMONY CARBON MINT

  TESTIMONY CARBON MINT Carbon Mint ini berfungsi untuk memutihkan gigi sekurang-kurang satu tone putih dari gigi asal. Ia juga dapat membuang kotoran yang mengaktifkan gusi bengkak dan berbau. Selain itu, ia juga berfungsi dalam memberi nafas dan bau mulut yang segar. “Pakai malam je hari-hari sampai habis 1 botol.” Kandungan di dalam Carbon Mint […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini bukan calang-calang krim. Ia mampu menanggalkan tahi lalat timbul atau tidak timbul, mampu menanggalkan ketuat, kutil, biji kolestrol, pundi minyak, dan juga isi atau daging terlebih. Ia memang berkesan dalam merawat masalah seperti yang telah dinyatakan di atas. “Beli lotus mole cream seminggu je dah hilang, […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini telah diciptakan kepada anda yang mengalami masalah seperti ketuat, kutil, untuk menghilangkan tahi lalat yang timbul mahupun tak timbul, biji kolestrol, pundi minyak, dan juga isi ataupun daging terlebih. “Dah tertanggal masalah saya dalam seminggu lebih sahaja. Puas hati. Yanag ada masalah tu belilah produk ni. […]