TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

    TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini sangat sesuai kepada mereka-mereka yang mengalami masalah kulit yang sensitif, sunburn, rasches,ekzema, dan lain-lain masalah kulit yang teruk. Untuk kulit yang berminyak pun sangat sesuai menggunakan Cinnamon Sauda Soap ini. “Masa saya beli tu kulit saya burn dan sangat pedih merah dan mengelupas. Alhamdulillah dalam […]

TESTIMONY AURORA OIL

  TESTIMONY AURORA OIL Jika anda ada mengalami masalah seperti rambut sering gugur, kening nipis, bulu mata gugur kerana kerap menggunakan maskara, janggut atau jambang segan-segan nak tumbuh, anda bolehlah mencuba Aurora Oil ini. Ia bagus dalam melebatkan rambut, bulu mata, kening, dan juga janggut atau jambang. “Dah 3-4 hari pakai Aurora Oil seriously dandruff […]

TESTIMONY AURORA OIL

  TESTIMONY AURORA OIL Gabungan minyak zaitun, buah keras, lidah buaya, dan lavender mampu memberi kesegaran dan kesan dalam masa seminggu! Minyak zaitun yang diambil dari mutu yang berkualiti perahan pertama tidak setanding dengan minyak zaitun yang diperah berkali-kali di luar. Ia mampu merawat masalah keguguran rambut , kuping kulit kepala dan kelemumur, rambut busuk […]

TESTIMONY FIRMING EYE CREAM

  TESTIMONY FIRMING EYE CREAM Firming Eye Cream ini ianya bagus untuk menghilangkan lingkaran gelap bawah mata, masalah eyebag, masalah mata letih, kedutan halus bawah mata, memperbaiki kulit sekitar bawah mata, melembabkan kawasan kulit kering sekeliling mata, dan juga dapat menegangkan kulit sekitar area mata. “Dark circle slowly dah susut. Wrinkle halus pun sama. Thanks […]

TESTIMONY LIP BALM

  TESTIMONY LIP BALM Bibir cepat kering? Bibir kelihatan tidak bermaya dan hitam? Jangan bimbang. Di Organichana kami mempunyai Lip Balm Homemade yang dapat membantu atau menyelesaikan masalah bibir anda. Ia bertindak sebagai sunscreen untuk melindungi bibir anda daripada sinaran matahari. “Lip balm ni dah lembutkan kulit sebab tu kuping mudah tertanggal, takda luka, takda […]

TESTIMONY ALO.ESSENCE

  TESTIMONY ALO.ESSENCE Alo.Essence ini membantu menyeimbangkan kembali PH asal kulit selepas mencuci muka, menghilangkan sunburn dan jerawat, membantu menutup dan mengecilkan pori-pori kulit, dan juga dapat mengekalkan kelembapan kulit muka kita. “Especially alo essence, it works great on my skin!” Selain itu, ia juga sesuai digunakan untuk sesiapa yang mengalami kulit kering dan juga […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masalah seperti muka berjerawat dan kasar, dan juga masalah blackhead dan juga whitehead. “Alhamdulillah, blackhead makin berkurang.” Cinnamon Sauda Soap ini mempunyai keunikannya tersendiri kerana foam sabun natural kebanyakkan memang sangat halus, lembut, dan tidak mengeringkan kulit, malahan mampu merawat dan […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini diperbuat daripada bahan-bahan organik seperti Cinnamon powder, Frankincense essential powder, Geranium essential oil, Vitamin E (Tocopheryl Acetate), dan juga Apple cider “Mole saya dah tertanggal.” Lotus Mole Cream ini bukan hanya mampu menghilangkan tahi lalat sahaja, tetapi mampu merawat ataupun membantu dalam menghilangkan kutil, biji kolestrol, […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream mampu membuatkan kutil, tahi lalat, pundi minyak, ketuat, biji kolestrol, dan juga isi atau daging terlebih hilang tanpa membuat sebarang rawatan laser. Hanya sapu sahaja cream ini ditempat yang berkenaan. Mudah bukan? “Terima kasih banyak-banyak ke atas produk ni. Memang best sangat. Saya berpuas hati.” Selain itu, […]

TESTIMONY MAKE-UP REMOVER

  TESTIMONY MAKE-UP REMOVER Make-Up Remover Organichana ini berfungsi dalam melembapkan kulit dan juga membersihkan muka secara mendalam. Ia juga mudah diserap ke dalam muka kita. “Best, clean semuanya. Lepas pakai rasa lembut je muka. Heheheh.” Make-Up Remover ini sangat baik untuk kulit muka kerana ia diperbuat daripada bahan-bahan organik seperti Virgin Olive Oil, Grapeseed […]