TESTIMONY BENCLAY MASK

  TESTIMONY BENCLAY MASK Benclay Mask ini merupakan Loose Powder + Masker + Scrub yang pertama di Malaysia. Selain itu, Benclay Mask ini bukan sekadar masker biasa, kerana ia mampu mengecutkan jerawat yang aktif, muka kusam dan juga ruam. Ianya juga mudah dicuci. “Rasa minyak-minyak berlebihan di muka ni diserap keluar.” Harganya sangatlah berpatutan iaitu […]

TESTIMONY SOLID PERFUME

  TESTIMONY SOLID PERFUME Solid Perfume ini terdapat 3 jenis bauan yang berbeza iaitu Passion Flora, Rosey Flora, dan juga Citrus Lavender. Cara pemakaiannya adalah dengan cara mencalit sedikit sahaja di nadi pergelangan tangan, di leher, mahupun buku lali, “First time saya guna produk Organichana Solid Perfume. Saya grab tiga-tiga bau best wangi-wangi semuanya.” Solid […]

TESTIMONY SUNBLOCK

    TESTIMONY SUNBLOCK Sunblock ini bertujuan menghalang dari sinar UVB/UVA yang merosakkan kulit dan ia juga menghalang kulit daripada tumbuh jeragat yang baru. Selain itu, ia terdiri daripada minyak organik yang mampu merawat tanda penuaan awal. Sunblock ini tidak bertoksik dan selamat untuk jangka masa panjang. “Bila sapu kat muka boom dengan light je […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini adalah solusi yang berkesan kepada penderita ketuat, kutil, tahi lalat, serta biji minyak.  Krim ini tidak perlu digunakan berulang-ulang kali. Cukup dengan hanya 1 ataupun 2 sapuan sahaja. “Sangat berkesan.” Jika anda ingin menyapu krim ini, pastikan anda tidak menyapu pada kawasan yang tidak bermasalah dan […]

TESTIMONY BONITA LIPTINT

  TESTIMONY BONITA LIPTINT Bonita Liptint ini bahan utamanya adalah aloevera. Jadi, kita tidak perlu risau jika bibir kita kering teruk, bibir pecah , atau tak bernutrisi. Kita boleh atasi masalah tersebut dengan menggunakan Bonita Liptint sahaja. “Bila saya try je, terus bibir saya jadi lembab. Saya suka sangat warnanya, tak payah letak banyak-banyak pun […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini berupaya dalam membantu masalah kulit muka seperti jerawat. Kombinasi serbuk kayu manis, cengkih, dan semestinya essential Oil Tea tree adalah bagi menghapuskan jerawat aktif dan nanah. “Walaupun tak banyak buih tapi muka rasa bersih bila cuci.” Penggunaan setiap hari, akan memberikan effect ataupun hasil yang baik […]

TESTIMONY FIRMING EYE CREAM

    TESTIMONY FIRMING EYE CREAM Firming Eye Cream ini ialah sejenis krim mata untuk menghilangkan lebam, letih, dan kedut di bawah mata. Firming Eye Cream ini diperbuat daripada minyak tumbuhan dan bunga yang berstatus organik. “Dulu bila bangun mata macam bengkak. Sekarang bila bangun nampak fresh la. Kedut bawah mata pun macam makin kurang.” […]

TESTIMONY FACE OIL

  TESTIMONY FACE OIL Face Oil ini mengandungi omega 3, dan omega 6 yang tinggi. Ianya mudah meresap dan tidak berminyak dan juga tidak menyumbatkan pori-pori di kulit kita. “The best smelling and most importantly the best when it comes to absorption.” Face Oil ini sangat sesuai digunakan pada muka kulit yang berjerawat, normal-kombinasi, muka […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini diperkaya dengan minyak kelapa, minyak zaitun, habatussauda, dan juga serbuk kayu manis. Sabu ini boleh digunakan untuk kanak-kanak berumur 2 tahun dan ke atas. “Seriously i love this soap. Jerawat dah hilang, even parut pun dah pudar.” Cinnamon Sauda Soap ini sesuai digunakan kepada sesiapa yang […]