TESTIMONY BENCLAY MASK

TESTIMONY BENCLAY MASK Benclay Mask ini bertindak sebagai mask, scrub, dan juga finishing powder. Ia berfungsi untuk menyerap minyak di wajah, membuang toksin, membersihkan kulit wajah, melancarkan peredaran darah, mengurangkan kemerahan dan radang kulit, anti kusam, dan juga anti penuaan. “Saya dah try. Seriously memang best. Muka bersih. Blackhead whitehead kurang” Kesan kemerahan di kulit […]

TESTIMONY GARLIC SALVE

  TESTIMONY GARLIC SALVE Garlic Salve ini berfungsi dalam membantu melegakan batuk dan selsema, membantu mencairkan kahak, hingus & lendir, melembutkan kulit, dan juga dapatkan mengurangkan ruam halus. “Malam tadi pun akak demam, hidung tersumbat, tekak perit. Sapu garlic balm Organichana banyak-banyak dan tidur. Alhamdullilah bangun pagi tadi dah lega” Selain itu, ia juga diperbuat […]

TESTIMONY CARBON MINT

TESTIMONY CARBON MINT Carbon Mint adalah merupakan sejenis pemutih gigi yang diperbuat daripada arang aktif. Ia juga dapat membersih dan memutihkan gigi tanpa menghakis gigi kita. “Gigi dah semakin putih. Dan nampak sihat. Dan nafas tak berbau.” Carbon Mint ini berfungsi dalam memutihkan gigi, detoks mulut dan gigi, dan juga dapat menghalang mulut berbau. Ramai […]

TESTIMONY DETOX GOAT MILK

  TESTIMONY DETOX GOAT MILK Detox Goat Milk ini berfungsi untuk memulihkan masalah kulit seperti masalah kulit yang sensitif, kulit kering, dan juga sesuai digunakan untuk penyakit kulit seperti penyakit kulit ekzema. “Kalau dulu bila pegang pipi kemain berbonggol banyak. Ni dah makin surut. Alhamdulillah.” Detox Goat Milk ini juga boleh digunakan untuk kanak-kanak berumur […]

TESTIMONY ALO.ESSENCES

  TESTIMONY ALO.ESSENCES Alo.Essences ini adalah sejenis toner yang sesuai digunakan sebagai mist dan serum. Ia juga sesuai digunakan pada kulit yang kering atau kulit yang sensitif “Semalam sebelum tidur, saya apply aloessences. Esok pagi, saya terus cuci muka dengan sabun cinnamon tu. Tak caya saya sis. Biji-biji halus tu dah kurang, dry banyak tinggal […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini berupaya untuk menanggalkan tahi lalat, menghilangkan kutil, menghilangkan ketuat,menghilangkan biji kolestrol, menanggalkan isi atau daging yang terlebih, dan juga dapat menghilangkan pundi minyak. “Alhamdulilah. Tahi lalat saya sudah tertanggal. Memang berkesan produk¬† ni.” Lotus Mole Cream ini hanya perlu sapu sebanyak 2 kali sahaja untuk satu […]

TESTIMONY LIPS BALM

  TESTIMONY LIPS BALM Lips Balm kami memang berkesan dalam merawat masalah bibir seperti bibir kering. Ia juga bertindak sebagai sunscreen dalam merawat ataupun melindungi bibir kita daripada hitam dan sebagainya. “Lip balm sis ni memang superb. Before ni dah try banyak jenama. Tapi tak tahulah bibir still kering. But your lip balm memang berkesan”. […]

TESTIMONY AURORA OIL

    TESTIMONY AURORA OIL Aurora Oil memang terbukti keberkesananya. Kepada korang yang inginkan bulu mata yang panjang dan lentik atau kening lebat tanpa¬† dilukis, Aurora Oil boleh merialisasikan impian anda. Ramai yang telah mencuba dan mendapat hasil yang baik setelah menggunakan Aurora Oil ini. Buktinya, boleh merujuk pada testimony yang kami pamerkan ini. “Baru […]

TESTIMONY DETOX GOATSMILK SOAP

    TESTIMONY DETOX GOATSMILK SOAP Detox Goatsmilk Soap adalah sejenis sabun yang mampu merawat masalah kulit muka kita seperti kulit yang sensitif, kulit kering, dan ianya juga sesuai untuk penyakit kulit seperti penyakit kulit ekzema. “Lepas saya pakai sabun detox goat tu kulit saya jadi moist je dan jerawat dah beransur kecut. Hehehe. Muka […]

TESTIMONY BONITA LIPTINT

  TESTIMONY BONITA LIPTINT Bonita Liptint ini adalah berbeza dengan liptint-liptint yang lain kerana, Bonita Liptint ini boleh melembabkan bibir, boleh bawa untuk solat, ia mudah meresap, dan mudah di bawa kemana-mana sahaja (ringan). “Your lip tint is superb. Pernah beli brand lain tapi lips jadi kering. But yours langsung tak !!! Major love !”. […]