TESTIMONY BONITA LIPTINT

  TESTIMONY BONITA LIPTINT Bonita Liptint adalah sejenis pemerah bibir dan juga pemerah pipi. Ia diperbuat daripada Aloevera Gel + Organic Aloevera Gel, Vitamin E, Safflower Oil, dan juga Soybean Oil. “By the way memang best bonita liptint ni. Warna pun tahan.” Bonita Liptint ini tidak akan membuatkan bibir atau pipi anda berasa panas apabila […]

TESTIMONY BENCLAY MASK

  TESTIMONY BENCLAY MASK Benclay Mask Organichana bertindak sebagai sebagai mask, scrub, dan juga finishing powder. Benclay Mask ini berfungsi dalam menyerap minyak, membuang toksin, membersihkan kulit, melancarkan peredaran darah, mengurangkan kemerahan dan radang kulit, anti kusam, dan juga anti penuaan. “Benclay Mask keluaran kak hana tu, memula saya beli, saya guna setiap malam, sebab […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini digunakan untuk menanggalkan tahi lalat, menghilangkan kutil, biji kolestrol, ketuat, pundi minyak, dan juga isi atau daging yang terlebih. “Memang terbaik mole cream hana organic. Tak perlu buang banyak duit pergi buat laser.” Krim ini hanya perlu disapu dengan 2 kali sapuan sahaja untuk tahi lalat, […]

TESTIMONY FACE OIL

  TESTIMONY FACE OIL Face Oil ini adalah sejenis pelembab muka. Walaupun namanya oil, tetapi ia tidak membuatkan kulit anda berasa tidak selesa. Face Oil ini dapat membantu anda mengurangkan minyak yang berlebihan di muka anda. “Saya dah pakai face oil alhamdulillah skin saya improved.” Selain itu, Face Oil ini juga sesuai untuk masalah seperti […]

TESTIMONY FACE OIL

  TESTIMONY FACE OIL Face Oil Organichana ini merupakan sejenis minyak muka yang berfungsi untuk memperbaiki dan merangsang penghasilan kolagen dan kulit baru yang telah rosak akibat pemakaian produk pengelupasan. “Oh yeay they have the best face oil.” Face Oil ini sangat sesuai untuk kulit muka yang berjerawat, kulit normal dan juga kombinasi, kulit muka […]

TESTIMONY LIP BALM

  TESTIMONY LIP BALM Lip Balm Organichana ini bertindak sebagai sunscreen untuk melindungi bibir daripada sinaran matahar. Ia juga diperkaya dengan Vitamin E daripada Raw Shea Butter yang mampu melembapkan bibir dan juga mampu membantu membaik pulih struktur kulit. “Lipbalm best lembab bibir saya” Lip Balm ini berfungsi untuk merawat masalah  bibir yang sering kering […]

TESTIMONY FIRMING EYE CREAM

  TESTIMONY FIRMING EYE CREAM Firming Eye Cream Organichana ini berfungsi dalam menghilangkan mata panda (eyebag), memulihkan mata letih, dan juga dapat menghilangkan garisan penuaan bawah mata dan juga mata sembab “Saya pernah guna krim untuk hilangkan eyebag dari Organichana so efeknya lebam mata panda saya berkurangan. Thank you. Happy sangat😘” Firming Eye Cream Organichana […]

TESTIMONY SUNBLOCK

  TESTIMONY SUNBLOCK Organic Sunblock Organichana ini bertujuan untuk menghalang dari sinar UVB/UVA yang merosakkan kulit, menghalang kulit daripada tumbuh jeragat yang baru dan ia juga ia terdiri daripada kandungan minyak organik yang mampu merawat tanda penuaan awal. “So far pakai kulit bertambah moist. Sesuai untuk natural look and protect our skin 👍” Sunblock Organichana […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini ada sejenis antiseptic untuk melawan bakteria yang menyebabkan punca jerawat. Serpihan habatussauda dan cengkih boleh dijadikan scrub untuk membersihkan pori-pori di celahan hidung yang banyak itu. “Sangat best sabun ni, saya alahan mengandung keluar bintik-bintik jerawat di dahi, bila guna sabun ni dah okay sikit 😍😍 […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini bukan hanya dapat menanggalkan tahi lalat timbul ataupun tak timbul, tetapi ia juga dapat berfungsi dalam menghilangkan kutil, menanggalkan ketuat, biji kolestrol, pundi minyak, dan juga isi ataupun daging yang terlebih. “A+. First time cuba sebab nak hilangkan ketuat tapi memang ambil masa lama. Tapi Alhamdulillah […]