Author Archives: Liyana Damanhuri

TESTIMONY FACE OIL

          TESTIMONY FACE OIL Face Oil ini adalah sejenis minyak muka yang berfungsi untuk memperbaiki dan merangsang penghasilan kolagen dan kulit baru yang telah rosak akibat pemakaian produk pengelupasan. Ia juga melembabkan kulit muka kita daripada kering. Keberkesanaannya telah terbukti pada testimony yang telah kami pamerkan. “She said your oil moisturizes […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini merawat masalah ketuat, kutil, tahi lalat. Buktinya, kami telah menerima beberapa feedback daripada pelanggan-pelanggan kami yang telah mencuba cream ini. “Lepas pakai cream ajaib ni tak sampai seminggu je dah HILANG! WOW! Hilang 2 ketuat dalam satu masa”. Selain itu, ia juga tidak menggunakan bahan-bahan yang […]

TESTIMONY MOIST LIPS SCRUB

TESTIMONY MOIST LIPS SCRUB Moist Lips Scrub adalah scrub bibir yang mampu mengatasi masalah bibir seperti lebam/kusam, mengelupas/luka, berkedut, pucat, mudah berdarah, kering , dan banyak la “Hitam kat bibir dah berkurang yeayy ! “ Moist Lips Scrub ini boleh membantu anda membuatkan bibir anda lebih pinkish dan segar, bibir juga akan nampak lebih sihat, […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap sesuai untuk mereka-mereka yang mengalami masalah kulit yang sensitif, kulit jerawat dan kasar, mengalami masalah blackhead dan whitehead, dan juga yang ingin mencerahkan kulit wajah. Ia juga sesuai untuk mereka yang ingin menghilangkan parut hitam seperti bekas jerawat. “Parut hitam pudar kawan pun tegur muka dah okey”. […]

TESTIMONY FIRMING EYE CREAM

  TESTIMONY FIRMING EYE CREAM Firming Eye Cream ini berfungsi dalam menyelesaikan masalah dalam menghilangkan mata panda (eyebag), dapat memulihkan mata yang letih, dan juga dapat menghilangkan garisan penuaan bawah mata dan mata sembab “alhamdulillah dark circle dan eyebag dah kurang”. Ia juga bagus untuk anda kerana ia dapat mengurangkan mata panda anda dan akan […]

TESTIMONY MAKE-UP REMOVER

  TESTIMONY MAKE-UP REMOVER Make-Up Remover ini berfungsi bukan hanya untuk menanggalkan mekap sahaja. Tetapi ia juga berfungsi untuk melembapkan kulit muka kita juga. Ia mudah diserap oleh kulit muka dan juga dapat membersihkan kulit muka kita dengan secara mendalam. This is the first make-up remover that i’ve tried that was so mild, and does […]

TESTIMONY LIP BALM

  TESTIMONY LIPS BALM Lip Balm ini bertindak sebagai sunscreen untuk melindungi kulit bibir kita daripada hitam. Selain itu, ia juga kaya dengan Vitamin E daripada Raw Shea Butter yang mampu melembabkan kulit bibir kita daripada kering. Soft sangat texture dia and of course memberi kelembapan pada bibir tanpa menggelapkan bibir. Yang paling penting tahan […]

TESTIMONY AURORA OIL

  TESTIMONY AURORA OIL Aurora Oil ini adalah digunakan untuk merawat masalah bagi keguguran rambut, kuping kulit kepala dan kelemumur, rambut busuk apabila bertudung , dan juga merawat kulit kepala dari dalam “Saya suka Aurora Oil tu. Untuk bulu mata sebelum ni pakai apa-apa pun tak ada yang berkesan. Pakai Aurora Oil baru berkesan. Saya […]

TESTIMONY FACE OIL

TESTIMONY FACE OIL Face Oil ini namanya sahaja minyak tetapi ianya tidak menambahkan minyak jahat di kulit wajah kita, malahan ia sangat elok dalam mengecutkan jerawat di kulit wajah kita. “Face Oil ni buat parut jerawat  saya hilang then jerawat kecut, lepas tu whitehead kat hidung dah berkurangan. Akhirnya masalah whitehead saya makin pulih. Kulit […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Kandungan bahan yang terkandung di dalam Cinnamon Sauda Soap ini adalah merupakan bahan-bahan organik yang terdiri daripada castor oil, virgin olive oil, habatussauda, serbuk kayu manis + cengkih dan bunga lawang, rosemary essential oil, dan juga palm oil. Sabun ini mampu merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, blackhead atau whitehead, dan […]