TESTIMONY FACE OIL

       

 

TESTIMONY FACE OIL

Face Oil ini adalah sejenis minyak muka yang berfungsi untuk memperbaiki dan merangsang penghasilan kolagen dan kulit baru yang telah rosak akibat pemakaian produk pengelupasan. Ia juga melembabkan kulit muka kita daripada kering. Keberkesanaannya telah terbukti pada testimony yang telah kami pamerkan.

“She said your oil moisturizes her dry, parched desert skin with just 2 drops without making her face feel oily”.

“Sangat moisturing lagi-lagi saya ada combination skin and dekat part oily tak oily sangat dah. Face oil tu pun buat skin nampak glowing je. Suka sangat. Tak menyesal try face oil ni “.

Ia juga mampu membuatkan kulit muka anda sentiasa lembap dan bermaya. Kini tiada lagi masalah kulit muka kering lagi !

2 thoughts on “TESTIMONY FACE OIL

  1. anonymous says:

    Hi…Hear so much about your lotus mole cream. Just out of curiosity. Why isn’t there any expiry date on the product.

    Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *