Monthly Archives: August 2018

TESTIMONY MAKE-UP REMOVER

  TESTIMONY MAKE-UP REMOVER Make-Up Remover Organichana ini adalah sejenis make-up remover yang membantu melembapkan kulit kita daripada kering dan juga dapat membantu membersihkan kulit secara mendalam. Make-up remover ini juga mudah diserap oleh kulit kita. “Muka memang moist dan lembut ja. Nampak beza bila pakai dengan tak pakai, muka nampak bersih ja.” Make-up Remover […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini sesuai pada anda yang mengalami masalah seperti kulit berjerawat dan kasar, kulit yang mempunyai blackhead dan juga whitehead, dan juga sesuai pada anda yang ingin mencerahkan kulit wajah. “Best tau sabun organic cinnamon hana ni. Korang kena try. Dah la tahan lama, takda buih sangat, elok […]

TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP

  TESTIMONY CINNAMON SAUDA SOAP Cinnamon Sauda Soap ini di adun dengan kandungan aktif serbuk kayu manis organik dari India dan juga pasangannya iaitu serbuk habatussauda yang segar di datangkan jauh daripada Yemen. Selain itu, kandungannya terkandung bahan-bahan organik lain seperti Castor Oil, Virgin Olive Oil, cengkih dan bunga lawang, Rosemary Essential Oil, dan juga […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream Organichana adalah krim yang berkesan kerana ia mampu menghilangkan kutil, tahi lalat timbul atau tidak timbul, biji kolestrol, ketuat, pundi minyak, dan juga isi atau daging yang terlebih. Krim ini hanya perlu disapu sekali sahaja untuk mengelakkan kulit daripada rosak. “Lmc terbaik, akak dah cuba. Kutil yang besar […]

TESTIMONY SOLID PERFUME

  TESTIMONY SOLID PERFUME Solid Perfume Organichana ini hanya menggunakan pati essential oil yang terpilih. Kami tidak menggunakan syhthetic fragrance. Solid Perfume ini sangat bermanfaat untuk kulit. Tambahan pula, Solid Perfume ini juga tidak terlalu kuat baunya sehingga memeningkan kepala. “Suka akak punya solid perfume.” Solid Perfume ini terdapat 3 jenis bauan yang berbeza antaranya […]

TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM

  TESTIMONY LOTUS MOLE CREAM Lotus Mole Cream ini dapat membantu dalam menanggalkan tahi lalat, menghilangkan kutil, biji kolestrol, ketuat, pundi minyak, dan juga isi atau isi ataupun daging yang terlebih. “Terbaik LMC ni. Saya punya dah tak ada kat mata lepas apply LMC. Alhamdulillah.” Lotus Mole Cream ini tidak perlu dipakai hari-hari untuk mengelakkan […]

TESTIMONY CARBON MINT

  TESTIMONY CARBON MINT Carbon Mint Organichana ini adalah sejenis pemutih gigi yang diperbuat daripada arang aktif. Carbon Mint ini membantu anda dalam membersihkan dan memutihkan gigi tanpa menghakis gigi. “Oh ya ada perubahan karat-karat gigi dah mula hilang.” Carbon Mint ini berfungsi dalam memutihkan gigi, detoks mulut dan gigi, dan juga membantu anda menghalang […]

TESTIMONY MAKE-UP REMOVER

  TESTIMONY MAKE-UP REMOVER Make-Up Remover Organichana ini adalah sejenis make-up remover di mana ia mudah diserap oleh kulit, membantu melembapkan kulit, dan juga dapat membantu membersihkan kulit secara mendalam. “Tapi yang pasti kita suka sangat-sangat dengan makeup remover by Organichana ni. Memang terbaik la dah la bau dia best. Terasa bersih muka bila guna […]

TESTIMONY CARBON MINT

  TESTIMONY CARBON MINT Carbon Mint Organichana ini adalah sejenis pemutih gigi yang diperbuat daripada tempurung kelapa. Ia dinamakan arang aktif kerana arang aktif ini dihasilkan dari suhu yang sangat tinggi. “Carbon mint memang effective. Sekali pakai pun dah ada perubahan. Tak sabar nak habiskan.” Carbon Mint ini berfungsi memutihkan gigi sekurang-kurangnya satu tone putih […]

TESTIMONY GARLIC SALVE

  TESTIMONY GARLIC SALVE Garlic Salve ini digunakan untuk melegakan batuk dan juga selsema, membantu dalam mencairkan kahak, hingus, dan juga lendir, melembutkan kulit, dan juga mengurangkan ruam halus “Ya Allah kak terima kasih sangat kurang dah hingus saya kak.” Garlic Salve ini di adun dari khasiat bawang putih, minyak zaitun, pure cocoa butter, shea […]